News RSS

Radām piedzīvojumu kopā! Esam pateicīgi ziedotājiem, ka varam dāvināt piedzīvojumus citiem. Šoreiz ar purva burvību iepazīstinājām jauniešus no labdarības organizācijas Palidzesim.lv - tā bija smaidiem, saules un lieliskām emocijām piepildīta diena.    

Read more

Ar SUP apkārt Latvijai. Saulaini, svinīgi un zīmīgi - 4. maijā izSUPojām Latvijas kontūru priežu meža ieskautajā Salaiņa ezerā, kas no augšas līdzinās mūsu mīļajai Latvijai. Un noslēgumā baudījām ''Baltā galdauta'' pikniku. Skaista priežu meža ieskauts un turpat gleznainais Niedrāja ezers ar vairākām iekārtotām piknika vietām. Šī vieta ir tā vērta, lai iekļautu savā Vidzemes brīvdienu maršrutā - nesteidzīgām pastaigām vai laiskam SUP izbraucienam. Starp citu, vasarā te ir lieliskas melleņu vietas. :) *Piepūšamo SUP dēli nomā pie mums - Balasta dambī 1, Rīgā.  

Read more

Laikā, kad daba piedzīvo sniega kušanu un ledus iešanu, purvs mostas pavasarim. Atkal kļūst redzama tā tipiskā ainava - purva ezeriņi, akači un lāmas, rudenī neapēstās dzērvenes un purvā gājēji var piedzīvot purva batuta sajūtu. Un drīz jau arī majestātisko dzērvju klaigas.  Tiekamies purvā - saullēktā uz brokastīm? Vairāk par purva piedzīvojumiem uzzināsi šeit.  

Read more

Par ziemas sporta veidu var saukt arī purva brišanas pārgājienus ar purva jeb sniega kurpēm. Purvi ir piesniguši baltā pasakā, mazās purva priedītes laistās zeltā saullēktā un valda pilnīgs miers - pirms pavasara čaboņas, dzērvju balsīm un dabas mošanās.  Gluži viegla pastaiga tā nav, muskuļi tiks nodarbināti, bet sirds smaidīs laimē aiz prieka par neparastiem dabas skatiem. Turklāt noietie kilometri (aptuveni 5) var tikt reizināti divas vai pat trīs reizes, jo iešana dziļā sniegā ar sniega kurpēm tiešām ir kārtīgs treniņš visam ķermenim. Pievienojies mūsu purva brišanas piedzīvojumiem arī Tu! Pieteikšanās un informācija šeit.     

Read more

Saullēktā rodas tīrākās domas, daba mostas un cilvēks tai līdzi. Dodies SUP saullēkta piedzīvojumā Cenas tīrelī kopā ar Alisi Mičuli. Uzzini, ka SUP somas nešana ir grūtākais piedzīvojumā, tomēr arī tas ir jāpiedzīvo, lai slīdētu pretim skaistam dienas sākumam uz SUP dēļa.    Lai top emocijas, kas iedvesmo un īsts piedzīvojums!    Vairāk par Advaita Adventures SUP piedzīvojumiem uzzini šeit.       

Read more